Tiedoituksia

-Löydät meidät nyt myös facebookista!!!
- Tulevia tapahtumia:
18.9 Jämsän majatalo,paikalla Juha Vettenranta(keräystavaroiden vastaanotto)
- 23.-24.9 Kangasalan seurahuone(keräystavaroiden vastaanotto ja t-paitojen myynti)
-23.10 Konttikonsertti Oriveden kirkossa,esiintyjinä Elina Vettenranta sekä Minna ja Jussi Pyysalo

Satunnainen kuva

Kontista kodiksi

Projekti köyhien perheiden ja yh-äitien auttamiseksi Kilimanjaron alueella!

Mwikassa lämpö voi laskea +10 asteeseen. Lapset nukkuvat usein kostealla maalattialla ilman patjoja, huopia ja riittäviä vaatteita.

Kerätään tavaraa perheille:

- Patjoja ja huopia

- Lämpimiä vaatteita: villasukkia,pipoja, sukkahousuja, college- ja fleeceasuja, toppa- ja ulkoiluasuja, saappaita, kenkiä, sadevaatteita...

- Teräskattiloita, vahvoja ja tulenkestäviä

-Leluja, pestäviä ja kestäviä,kumisia, muovisia tai puisia

-Koulu-ja kerhotarvikkeita: vihkot ja piirrustuspaperit, kynät, värikynät, vesivärit, kumit, teroittimet, vihkot ja piirrustuspaperit...

Tavarat toimitetaan merikontissa Mwikaan. Kontti lähtee kohti Mwikaa lokakuun ensimmäisellä viikolla 2014, tarkoitus olla perillä joulukuussa 2014. Konttiin on tehty alkuvalmisteluja Kangasalla syksyn aikana, kontista valmistetaan päiväkoti yksinhuoltajien ja köyhien perheiden lapsille. Lasten hoito päiväkodissa mahdollistaa äideille opiskelun ja työnteon lasten ollessa hoidossa.Kontti luovutetaan Mwikan seurakunnalle sopimuksella, jossa kontin käyttötarkoitus nimetään ja sen käyttöä seurataan. Mwikassa työtä koordinoi James Mbando naistoimikunnan tuella.

Kontin hankinta, muutostyöt päiväkodiksi, kontin kuljettaminen sekä päiväkodin työntekijöiden palkkaus tuottavat kuluja. Varoja on kerätty erinäisillä tapahtumilla pitkin kulunutta vuotta. Lukuisia yhteistyöseurakuntia on lähtenyt projektiin mukaan, Kangasalan sanomat on levittänyt tietoa projektista paikallislehdessä, yksityiset lahjoittajat ovat mahdollistaneet kontin muuttamisen lastentarhaksi.Muutamia lahjoittajia: Rakennusliike Tikirak lahjoitti konttiin peltikaton, Pihla-ikkunat konttiin ikkunat,lämpöeristeet lahjoitti SPU-eristeet Kankaanpään tehtaat, Oriveden väri lahjoitti muovimaton,kattotuolimateriaalit lahjoitti Kangasalan piha ja lava.ISO KIITOS jokaiselle lahjoittajalle ja sinulle,joka olet kerännyt tavaraa köyhille perheille!!!!

Projektia varten on myynnissä myös t-paitoja, jonka ostamalla voit tukea projektia 15 euron kappalehintaan.

Sinulla on mahdollisuus kuulla lisää projektista yhdistyksemme jäseniltä, lähettämällä sähköpostia...

Tulevan syksyn tapahtumia vielä:

18.9 Jämsän majatalo: Juha Vettenranta paikalla, keräystavaran vastaanotto

23.-24.9. Kangasalan seurahuone:keräystavaran vastaanotto, t-paitojen myynti

23.10 Oriveden kirkossa klo 18 Kontti-konsertti. Esiintymässä Elina Vettenranta sekä Minna ja Jussi Pyysalo,tuotto kontista kodiksi-projektiin.

 

Kontista kodiksi-projekti elää rukouksesta!!!